fbpx

Станете специалист по фибробластно стягане на кожата

„Изкарвайте прехраната си от страстта си“

Желаете ли драстично да увеличите доходите си, да вършите работа, която ви изпълва със страст, и да работите с клиенти, които ще ви обичат?

Защо да започнете това обучение?

Помогнете на хората да се чувстват и изглеждат красиви

Помогнете на хората да се чувстват и изглеждат красиви

Вършете работа, която ви прави щастливи

И донесе важни промени в индустрията за красота

Станете финансово независими

Печелете от 500 лв - 1200 лв за едно лечение

Как работи фибробластното стягане на кожата?

Дъгата причинява повърхностно увреждане на горния дермален слой на кожата и предава топлина към по-ниските нива на кожата.

1

STEP

Това кара новата кожа да генерира колагенови и еластинови влакна, които могат да избледнеят с напредването на възрастта.

2

STEP

Колагенът се генерира през следващите 6-8 седмици. Резултатът е подобрена текстура на кожата, бръчките са намалени и кожата е по-гладка.

3

STEP

Какво можем да лекуваме с фибробластно стягане на кожата?

Лечението за стягане на кожата с фибробласти е абсолютно революционна неинвазивна процедура, която е забележителна за:

ПОВДИГАНЕ / СТЯГАНЕ

БРЪЧКИ

НОВО / ХИТ

Знаеше ли? Може да се изпълнява върху всяка отпусната/увиснала област на тялото.

Цени или как специалистите таксуват услугите си?

Започнете да таксувате по-високи цени.
От 500 лв до 1200 лв на лечение.

Повдигане на долни или горни клепачи

300 лв

Подмладяване на белези от акне

400 лв

Повдигане на челото

400 лв

Отстраняване на кожен етикет

from 50 лв

Повдигане на челюстта

550 лв

Подмладяване на белези

from 400 лв

Стягане на врата

500 лв

Уголемяване на устни

300 лв

Стягане на корема

650 лв

Контуриране на носа

200 лв

Чувствайте се свободни да се свържете с нас по всяко време, ние сме тук за вас.

Prive Online специалист г-жа Анджи:

Резултати преди и след

Вижте препоръките на нашите клиенти

„Обучението беше невероятно! Всичко е обяснено подробно. Чувствам се много уверен, докато правя Fibroblast.“

Д-р Кели Матоун

Специалист от Privé Academy (Ню Йорк)

„Нивото на професионализъм е невероятно! Страхотни учители. Тази Академия определено поставя летвата!“

Рени

Специалист от Privé Academy (NYC)

„Цялото нещо беше абсолютно невероятно. Определено бих се върнал и ще направя още един курс.“

Рейчъл Мур

Специалист от Privé Academy (Лондон)

Разбивка на 1-дневен курс за обучение на живо

ТЕОРИЯ // AM

Теория (общо за кожата, заздравяването на кожата, за фибробластите и др.)

Кафе пауза

Теория (етапи на лечение, противопоказания, техники)

Подробно описание на продуктите след грижа

Представяне на устройството

Теоретичен изпит и преглед

ПРАКТИЧЕСКИ // PM

Учениците се упражняват върху портокали

Обяд

Демонстрация на живо на лечението от Master Trainer

Учениците работят върху модели

Магазин – продажба на продукти

Тържество за връчване на сертификати

Включено в обучението на живо

Чувствайте се свободни да се свържете с нас по всяко време, ние сме тук за вас.

Prive Online специалист г-жа Анджи:

често задавани въпроси

Лечението с фибробластно стягане на кожата използва малка електрическа дъга, която се предава през малка сонда. Самата сонда не навлиза в кожата и дори не докосва кожата.
Обработените тъкани „коагулират“ и „сублимират“ и ние избягваме разпространението на нежелана топлина в околните области. Принципът е да се йонизират газовете във въздуха, за да се създаде малка електрическа дъга, подобна на мъничка мълния, с която могат да се третират епидермалните зони, засегнати от естетически проблеми, без да се разпространява нежелана топлина в околните области.
Дъгата причинява повърхностно увреждане на горния дермален слой на кожата и предава топлина на по-ниските нива на кожата. Това кара новата кожа да генерира колагенови и еластинови влакна, които могат да избледнеят с напредването на възрастта.

Първо се прилага локален анестетик (крем), който минимизира риска от болка и изтръпване на третираната зона. Упойката започва да действа 20 минути след прилагането. Самата процедура не трае дълго, 20-30 минути в зависимост от зоната. Продължителност на лечението (с приложение на анестезия): 60–90 минути.

Не е необходима специална предварителна обработка. Препоръчително е да не нанасяте никакви козметични продукти върху третираната зона (особено такива, съдържащи алкохол). По време на консултацията трябва да споменете всички скорошни хирургични или естетични процедури.

Fibroblast-Skin Tightening е НЕинвазивна процедура с минимално ниво на болка. Практически е безболезнено, тъй като третираната зона е изтръпнала преди процедурата. След третирането третираната зона може да е леко червеникава и някои пациенти може да получат известно подуване (само за зоните около очите). На мястото на всяко петно ​​се образува малка коричка. Не трябва да се пипат и трябва да изчакате 4-5 дни, за да паднат по естествен път. По време на процедурата клиентите могат да почувстват известен дискомфорт, а не реална болка, в зависимост от третираната зона на лицето/тялото.

С помощта на инструмента Fibroblast-Skin Tightening е възможно да се третират различни кожни проблеми (акне), да се постигне „лифтинг ефект” на отпуснатата кожа или да се коригират или премахнат белези...


Ако страдате от някое от изброените по-горе и не желаете да преминавате през традиционна хирургична процедура, Fibroblast-Skin Tightening е правилното решение за вас.

 • Горни клепачи
  Долни клепачи
  Стягане на врата
  Лифтинг на средната част на лицето
  бръчки
  Тревожни линии
  пачи крак
  Линии на усмивка
  Лабиални линии
  Намаляване на кожата на корема
  Премахване на възрастови и слънчеви петна (обикновено не по лицето)

  Може да се прилага върху всяка отпусната/увиснала кожа

  НЕ третираме БЕНКИ и родилни петна!

Лечението е много безопасно, тъй като е нехирургична процедура. Има незначително количество възможни странични ефекти и сериозни усложнения. Процедурата се основава на естественото стимулиране на регенерацията на кожата, така че ексцесиите, които могат да се видят в света на традиционната хирургия, не са възможни.


Лечението Fibroblast-Skin Tightening отнема много кратко време, с акцент върху последващата грижа, тъй като в случай, че клиентът пренебрегне инструкциите за последваща грижа, третираната зона може да страда от: възпаление, хиперпигментация, белези...

Фибробластното стягане на кожата е изключително безопасна процедура, практически без странични ефекти или те се появяват много рядко. Възможните нежелани реакции са възпаление, белези или незначителна промяна в пигментацията на кожата, което е много рядко. Изключително важно е всеки клиент да следва стриктно инструкциите за последваща грижа. Крустите, които се появяват след лечението, са част от лечението и ще паднат след 4-5 дни. Лекият оток след третиране на зоната около очите е нормален и ще изчезне след 3-5 дни, в зависимост от чувствителността на клиента.

PRIVÉ Academy с гордост ви представя новата колекция след грижа.

Колекцията се състои от три крема на лечебна основа, които се използват за

след грижа от FIBROBLAST SKIN-TIGHTENING процедури.

Много е важно да третираме добре кожата си след всеки

козметично лечение, така че не само постигаме страхотни резултати, но и

да се предпазим от всякакви усложнения.

И трите крема са базирани на меки съставки и могат да се използват и за

други кожни проблеми.

Не избирайте въглеродна кора; ще падне след няколко дни

След третирането продължете да нанасяте крема за последваща грижа върху третираната зона, докато е чувствителна или когато сте изложени на слънце, тъй като той съдържа SPF и защитава третираната зона.
Избягвайте сауна, басейни, солариуми или всякакъв вид излагане на дейности, които представляват риск от инфекция на третираната зона
Уверете се, че сте защитили третираната зона от пряко слънце, докато кожата се регенерира напълно (2-3 седмици).
Не нанасяйте продукти, съдържащи алкохол или други аромати.
Не покривайте с мазилки или капаци.

Не използвайте грим след лечението, тъй като обикновено не е стерилен. Първите 5-6 дни след третирането, докато крустите паднат, използвайте антисептичния продукт и крема за последваща грижа, като го нанесете леко върху третираната зона. Когато крустите паднат, може да се гримирате, ако е необходимо, тъй като кремът, който ви дава терапевтът съдържа пудра за кожа, която покрива коричките и ружа.

Резултатите са видими веднага след терапията, но трябва да информираме клиента, че максималните резултати ще бъдат видими след 6-8 седмици, когато кожата навлезе в третата фаза на заздравяване – растеж на колаген и съединителна тъкан. Така че резултатите са видими веднага, но крайните резултати следват след 6-8 седмици след лечението.

Обикновено Fibroblast е лечение с 2 сесии. Зависи от състоянието на кожата на клиента и желаната степен на корекция. Клиентът често е доволен само след една процедура, разбира се, ако напр. бръчките не са много дълбоки, но поради простотата на процедурата и достъпната цена, клиентите избират две или дори три процедури, за да постигнат перфектен резултат. Процедурата може да се повтори след пълно възстановяване на кожата. Обикновено са необходими 2 сесии.

Резултатите от лечението Fibroblast Skin-Tightening са постоянни и могат да бъдат видими с години. Но трябва да признаем, че процесът на стареене е непрекъснат и следователно кожата остарява всеки ден след процедурата и това не може да бъде спряно. Резултатите от този метод са постоянни, но когато говорим за мимически линии на лицето (бръчки на безпокойство), те могат да се появят отново бързо, тъй като мускулите са по-силни от кожата и следователно линиите се повтарят.

Средните резултати продължават от 2-4 години